Despre noi

O scurta poveste…

Vila este construita in perioada 1911- 1920 urmand indeaproape viziunea si schitele arhitectului si proprietarului, Ioan C Luncan.
La data finalizarii primeste numele de Casa Luncan , resedinta privata a familiei Luncan iar pentru generatiile ce ii vor urma un loc de meditatie , de creatie, de pictura, sculptura si poezie.
Reamenajata si modernizata intre anii 2010-2011, vila se adreseaza numai acelora care s-au saturat de locurile fara istorie si fara origini.
Vila este dispusa pe 4 nivele, iar la mansarda aflandu-se o masa de ping-pong.
Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul casei le putem oferi toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori totodata sa se reintoarca in aceasta zona.
Va oferim spre inchiriere 3 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere triple, cu pat matrimonial si un pat single si o camera dubla matrimoniala cu balcon,de unde puteti admira peisajul mirific al muntelui.
Toate camerele au in dotare bai proprii, apa calda si caldura nonstop, T.V led, internet wirless. Cele 8 camerele sunt spatioase si sunt dotate cu mobiler nou.

Pentru clientii vilei punem la dispozitie

  • o bucatarie moderna dotata cu aragaz/cuptor, 2 combine  frigorifice, cuptor microunde, sandwich maker, toaster si tot ce aveti nevoie pentru prepararea mesei in conditii excelente;
  • o zona de gratare, in curte ;
  • un living, in capacitate de 36 persoane, unde puteti servi masa sau pentru a petrece zile de nastere, cununii, petreceri private.
  • NOU !!! Acum dispunem de PARCARE PROPRIE, monitorizata video, in limita locurilor disponibile !!!

Va asteptam cu drag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA