Despre noi

O scurta poveste…

Pensiunea este construita in perioada 1911- 1920 urmand indeaproape viziunea si schitele arhitectului si proprietarului, Ioan C Luncan.
La data finalizarii primeste numele de Casa Luncan , resedinta privata a familiei Luncan iar pentru generatiile ce ii vor urma un loc de meditatie , de creatie, de pictura, sculptura si poezie.
Reamenajata si modernizata intre anii 2010-2011, vila se adreseaza numai acelora care s-au saturat de locurile fara istorie si fara origini.
Pensiunea este dispusa pe 4 nivele, iar la mansarda aflandu-se o masa de ping-pong.
Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul casei le putem oferi toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori totodata sa se reintoarca in aceasta zona.
Va oferim spre inchiriere  camere duble cu pat matrimonial,  camere triple, cu pat matrimonial si un pat single si o camera dubla matrimoniala cu balcon,de unde puteti admira peisajul mirific al muntelui.
Toate camerele au in dotare bai proprii, apa calda si caldura nonstop, T.V led, internet wirless. Toate camerele sunt spatioase si sunt dotate cu mobiler nou.

Pentru clientii vilei punem la dispozitie

  • o bucatarie moderna dotata cu aragaz/cuptor, 3 combine  frigorifice, cuptor microunde, sandwich maker, toaster si tot ce aveti nevoie pentru prepararea mesei in conditii excelente;
  • o zona de gratare, in curte ;
  • un living, in capacitate de 36 persoane, unde puteti servi masa sau pentru a petrece zile de nastere, cununii, petreceri private.
  • NOU !!! Acum dispunem de PARCARE PROPRIE, monitorizata video, in limita locurilor disponibile !!!

Va asteptam cu drag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA